Om os

MariaJeg hedder Maria og kommer fra Holstebro. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har arbejdet i saloner i Lemvig, Holstebro og Viborg.

I april 2017 åbnede jeg min egen salon i Randers, med navnet skøn.
Skøn fordi du bliver skøn hos mig, vi får din skønhed frem, det er skønt at kommer her, og jeg nyder at beskæftige mig med skønne ting.

I min salon skal alle være velkomne, store som små, gamle som unge.

Hos mig er du midtpunkt, og det er vigtigt for mig at du føler dig 100% tryg.
Når du sætter dig i stolen hos mig, har du min fulde opmærksomhed, jeg har nemlig kun en kunde af gangen. Vi får os først en god snak om, hvad du ønsker dig, og hvad der er muligt for dig på dagen og måske på længere sigt. Jeg giver mig god tid til at forklare dig den kommende proces, så du hele tiden ved, hvad der sker omkring dig.

Gode kvalitetsbehandlinger tager tid, og derfor er det vigtigt, at der er tid nok til dig.
Under din behandling vil jeg gennemgå hvilke produkter, der passer til dig, og hvad du og dit hår har brug for. Dit nye look skal være flot og klædelig og passe til dig.

Jeg nyder at lave mange forskellige behandlinger og kan godt lide, at der er variation i mit arbejde. Dog har passionen for farver vokset sig større gennem de senere år. Jeg finder teorien bag farverne og større farveopgaver yderst interessant. Det er fedt at have projekter med mine kunder, hvor vi fx arbejder os fra mørk til lys – UDEN at gå på kompromis med hårets kvalitet. Udover min interesse for farver er det nemlig alpha og omega for mig, at håret bliver bygget op med den rigtige pleje undervejs!

Du skal vælge skøn, hvis du:

• Elsker at være midtpunkt
• Ønsker frisørbehandlinger af høj kvalitet
• Nyder at slappe af og blive forkælet
• Vil have en ærlig forklaring på dine muligheder

Salonen
Her i skøn skal der være rart at komme. Her er musikken dæmpet, tonerne er bløde. Mine lokaler er lyse og venlige og lægger op til afslapning og selvforkælelse. Tag en time out fra den travle hverdag, læn dig tilbage i massagestolen og nyd din hårvask.
Jeg har kun én kunde af gangen, så her er du altid i centrum

Jeg har lækre kvalitetsprodukter både til brug i salonen og til videresalg.

Velkommen i skøn

Maria Nørum

Produkterne


- Pravana
- Goldwell
- Olaplex
- Gloud Nine
- Malibu C
- Crew

AmandaJeg hedder Amanda og kommer fra Randers, hvor jeg også bor.
Jeg har været en del af skøn siden november 2017.

Som 18 årig blev jeg forelsket i negleverdenen, hvor jeg startede med at lave negle på mine veninder og mig selv. Jeg fik hurtigt flair for det og valgte i februar 2016 at uddanne mig til negleteknologisk designer. Jeg startede samme år hjemmeklinik, og efter et lille års tid gik jeg på barsel.

Jeg arbejder med stor passion og går op i kvalitet. For at sikre mig at kvaliteten af mit arbejde altid er i top, laver jeg en kort negleanalyse, hvor jeg vurderer din negletype. Herefter vælger jeg den fremgangsmåde og de produkter, der passer til netop dig.

Først forbereder jeg dine negle, her er det vigtigt for mig, at jeg passer på din naturnegl og neglebånd. Jeg påfører derefter gele eller powergel, som jeg tilfiler med omhu. Når formen er helt perfekt, lægger vi farve og dekorerer eventuelt. Jeg har en ekstra forkærlighed for nailart, som for eksempel er alt maling, glimmer, sten, 3D, nitter, folie osv. Det hele er med til at skabe et design med forskellige materialer, som er neglekunst.

Jeg elsker at udfolde mig kreativt og få store udfordringer, og jeg holder mig altid opdateret med de nyeste trends.

Velkommen i skøn

Amanda Vindberg

Produkterne


- Indigo
- Gelish


skøn

v/ Maria Nørum
Vestergade 10
8900 Randers C
Cvr. 38381113


Tlf. 51719899
E-mail: skonranders@gmail.com

Åbningstider

Mandag 09:00 - 17:15
Tirsdag 09:00 - 17:15
Onsdag 12:00 - 17:15
Torsdag 09:00 - 17:15
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk